Covid regels The New Cat

 
Vredeplein 7 , 9300 Aalst - tel 053/77 52 21
 

PROTOCOL BOWLING
Bij aanvang leest u aub eerst het algemene protocol door van de zaak en het bowling protocol hieronder!
Indien akkoord met deze opgestelde regels, kan u zich registreren (één persoon per baan of bubbel is voldoende) => Na registratie is het pas toegelaten het bowling-gedeelte te betreden!


Ontsmet eerst de handen. Al het materiaal dat u wordt aangeboden, zal eveneens eerst worden ontsmet door het personeel.
De huurschoenen worden degelijk gereinigd en ontsmet. Neem niet alle schoenen vast, maar vraag ons om de juiste maten voor jullie uit de kast te nemen. Indien u niet met huurschoenen wenst te bowlen, kan u sokken aankopen om over uw eigen schoenen te trekken (€2,00). Er zijn eveneens wegwerpsokjes beschikbaar die u kan gebruiken in de huurschoenen. Het is niet toegelaten om zonder sokken de huurschoenen te gebruiken!


Zet na gebruik de schoenen NIET terug in de kast, maar breng ze naar de balie, zodat deze opnieuw kunnen gereinigd en ontsmet worden.
Bowlingballen worden eveneens ontsmet alvorens u deze ter beschikking krijgt. Neem in geen geval bowlingballen weg van een andere balreturn! Indien u een ander gewicht of extra bal wenst, vraag het ons. Wij helpen graag.


Het mondmasker is verplicht totdat u op uw toegewezen baan plaats neemt, dan mag u het afnemen. Let wel: !!  Het is niet toegelaten om rond te lopen en zich te mengen met andere ‘bubbels’. Iedereen die niet aan de beurt is, neemt een zitplaats. Een drankje nuttigen mag terwijl u zit. Er zal u een tafeltje worden toegewezen waar dat voor uw bubbel is toegelaten.


Indien u zich naar de toiletten begeeft, gelieve uw mondmasker op te zetten en het algemene protocol te volgen.
Aan de toog mogen wij u niet bedienen. Er zijn boekjes ter beschikking waarop u uw bestelling kan noteren en deze bezorgen aan het aanwezige personeel. U kan ook digitaal bestellen via de jupiler-app. indien u dat wenst.


Probeer het protocol zoveel mogelijk op te volgen, maar vergeet vooral niet te genieten van uw dagje/avondje uit ;) .. Ondanks de vele ‘covid-regels’ proberen we het u alvast zo aangenaam mogelijk te maken.

 

bowling-the-new-cat@telenet.be