The New Cat
 
Kids Formule 1 : €10,50
 
 
2 games
 
 
2 drankjes (1*)
 
 

2 pannenkoeken OF 1 croque uit het vuistje OF

1 ijsje ( keuze uit kids assortiment) (2*)

 
 
Extra game: €2,00 per kind
 
 
Extra snoepzakje op het einde: €2,50 per kind (melden bij reservatie)
 
1*

Keuze uit cola, cola light, cola zero, fanta, spa en plat water.

Mits toeslag van €1,50 per kind mag er gekozen worden tussen alle frisdrankjes (met uizondering van 33cl en 050cl) en worden deze in kleine flesjes geserveerd.

 
2*
In een formule nemen alle kinderen hetzelfde van eten om alles vlot te laten verlopen. Indien verschillend, wordt er een toeslag van €1.50 per kind aangerekend.
 
3*
Formules zijn geldig bij feestjes waarvan de minimum bezetting 6 kinderen bedraagt. Dit betekend ook dat er bij reservatie van b.v. 7 kids , waarvan er 2 niet aanwezig zijn, er min 6 kids worden aangerekend.
 
4*
Formules worden altijd minimum een week vooraf gereserveerd.
 
5*
Kinderen zijn steeds vergezeld van minimum één volwassene, die aanwezig blijft tot ALLE kindjes zijn afgehaald door hun ouders. Indien meer dan 10 kinderen is het aan te raden dat er een extra volwassene meekomt voor toezicht. Wij, personeel van The New Cat, zijn niet verantwoordelijk voor toezicht of ongevallen.
 
6*
Eigen versnaperingen of dranken zijn uiteraard niet toegestaan.
 
7*
Reservatie is pas geldig na ontvangst van een voorschot van €50,00. Bij annulatie min. 1 week voor gereserveerde datum, wordt dit voorschot integraal terugbetaald. Bij annulatie binnen de week voor de gereserveerde datum, zal 50% worden ingehouden voor gemaakte onkosten. Bij het niet komen opdagen zonder verwittiging, zal het voorschot integraal worden ingehouden- als vergoeding wegens niet bezetting van de banen.
 
8*
Kids formules zijn mogelijk op woensdag, zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur en tijdens de schoolvakanties alle dagen tussen 14 en 17 uur. Op woensdag en zaterdag met kids disco.
 
Vredeplein 7 , 9300 Aalst - tel 053/77 52 21
bowling-the-new-cat@telenet.be